2 Ağustos 2008 Cumartesi

ŞEHİTLERİMİZE

Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.
Büyük komutan mazlum ulusların önderi Mustafa Kemal ATATÜRK 20 Ekim 1927 tarihinde dile getirdiği Gençliğe Hitabesinde dediği gibi "Dahili ve harici Beddahların olacaktır" işte her zaman içte ve dışta bizi birbirimize düşürmek bizi Tarih sayfalarından silmek gafletinde bulunan hainler hep olacaktır. Türk ulusu olarak Bayrağımızın namus Vatanımızın Hürriyet olduğu bilincini asla unutmadan kanımızın son damlasına kadar her zaman bu VATAN için savaşmaya hazırız. Savaşlar sadece topla tüfekle değil artık, her türlü siyasi politik, kültürel baskılara ve yozlaştırmalara karşıda göğsümüzü siper eder durdururuz hayasızca akını.

Ey! Çanakkalede, Sakaryada, Dumlupınarda, Allahuekber dağlarında, Sarıkamışta, Hakkaride, Şırnakta, Dağlıcada... Evlatlarını milletimizin bağrına gömen Analar, sakın akmasın gözlerinizde yaş, onlar atık bizim bağrımızda yatmaktadırlar ve bu ulus onlara sonsuz minnettardır. Unutmayın Sizlerin bizim gibi nice evlatlarınız var.Bir Mehmet yerine Binlerce Mehmediniz var. Bu VATANA CAN FEDA, ANALARA CAN FEDA.
Yeryüzünde Bir Tek TÜRK kalana dek bu VATAN hep olacak, Bu şanlı BAYRAK hep dalgalanacak ve ezanlarımıza asla susmayacaktır.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RUHU ŞAD OLSUN, RAB'BİM BİZLERE CENNETTE ONLARLA KAVUŞMA İMKANI TANISIN.

“Allah yolunda öldürülenler için ‘ölüler’demeyin. Bilakis onlar diridirler. Fakat siz anlayamazsınız.” (Kur'an-i Kerim Bakara s. 154 . ayet)

“Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanma. Bilakis onlar diridirler. Rableri katında rizıklandırılmaktadırlar” (Kur'an-i Kerim Ali Imran s. 169.ayet)

Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.

Hiç yorum yok: